Agáta Prachařová šokuje: Přerušené vazby v rodině? Jsem za to ráda!

Agáta Prachařová se svými rodiči Jiřím Hanychem a Veronikou Žilkovou 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. července 2019 14:26 | Aktualizováno: 27. července 2019 23:18

Agáta Prachařová zaskočila svým vyjádřením, v němž si pochvaluje přerušení některých rodinných vazeb. O Jakubovi, s nímž to dala znovu dohromady, tentokrát řeč není. Koho měla Agáta na mysli?

O rodinných vztazích se poslední dobou Agáta Prachařová nechtěla moc bavit, zvlášť když byla řeč o možném přerušením některých vazeb, kupříkladu té s manželem Jakubem. O jejich možném rozvodu se spekulovalo několik měsíců, ačkoliv to nyní vypadá, že krize už je definitivně zažehnána.

Dcera herečky Veroniky Žilkové přesto nedávno připustila, že minimálně některé vztahy v rodině už nejsou, co bývaly. Na mysli přitom měla vazbu k milované mamince, které zasadilo ránu nynější odloučení. Žilková je totiž s manželem, velvyslancem Martinem Stropnickým, v Izraeli.

„Když jste se svou matkou spojení pupeční šňůrou ještě po třicítce, tak už je to fakt na hraně. Jsem ráda, že jsme ji Izraelem přestřihly,“ přiznala Agáta pro Blesk TV magazín. Rozhodně to ovšem není tak, že by si zničehonic byli úplně cizí.

Ona sama totiž nedávno za maminkou na Blízký východ vyrazila. „Takže to zase není tak, že bychom se nevídaly vůbec. Ale tyhle občasné návštěvy jsou asi to nejlepší, co může být,“ nechala se slyšet Prachařová.

V její domácnosti je teď naopak všechno v nejlepším pořádku. S manželem Jakubem totiž v tomto týdnu relaxovali v Itálii, ačkoliv se navzdory svědectvím o jejich pobytu na jihu Evropy snažili předstírat, že jsou každý někde jinde.

Témata: Agáta Hanychová Veronika Žilková