Karel Gott ve vážném stavu: Nejbližší se obávají nejhoršího!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. července 2019 8:26

Jak vážný je stav zpěváka Karla Gotta, který kvůli akutnímu zápalu plic odvolal koncert na festivalu Benátská? Vypovídají o tom i obavy jeho nejbližších včetně nejstarší dcery Dominiky. Ta je z celé záležitosti dost špatná.

O sporech slavného zpěváka Karla Gotta a jeho nejstarší dcery Dominiky, která žije v zahraničí, se toho jen letos napsalo spoustu. Naposledy Dominika svého tátu nepříjemně překvapila, když na poslední chvíli odvolala účast na nedávné rodinné oslavě mistrových 80. narozenin. Teď možná neúčasti lituje ještě víc…

Zlatý slavík totiž opět bojuje s vážnými zdravotními potížemi, kvůli kterým dokonce zrušil koncert. „Vážení příznivci Karla Gotta, z důvodu akutního zápalu plic musí pan Gott s velkým politováním zrušit své čtvrteční vystoupení na festivalu Benátská s Impulsem,“ oznámila ve středu jeho mluvčí Aneta Stolzová.

Špatné zprávy samozřejmě doputovaly také do Finska, kde Gottova nejstarší dcera žije se svým manželem Timem, rovněž hudebníkem. „Jsem z toho dost špatná. Pro tak starého člověka tohle není sranda,“ řekla Dominika Blesku. Bylo znát, že má o tatínkovo zdraví velké obavy.

O závažnosti Gottova stavu vypovídají i slova jeho kapelníka Pavla Větrovce, který zmíněnému deníku sdělil, že zpěváka vozí jeho žena Ivana denně do nemocnice, aby zde podstoupil proceduru, při které mu mění krev a dávají kapačky. Gott se přesto do poslední chvíle snažil nezklamat fanoušky a chtěl na festivalu Benátská vystoupit. Nakonec naštěstí zvítězil zdravý rozum.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová