Lucie Šafářová hlásí: Všechno jsme probrali, i Plekance!

Lucie Šafářová s kamarádkami 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. července 2019 16:58

Lucie Šafářová se ohlásila ze setkání s kamarádkami se vzkazem, který jejího partnera, hokejistu Tomáše Plekance, dozajista nepotěší. Podle tenistky totiž probrali úplně všechno, takže určitě přišla řeč i na vztahy.

Zatímco chlapi chodí na pivo, dámy občas mají zájem si popovídat mezi sebou v soukromí. Takové potřeby má evidentně i současná partnerka hokejisty Tomáše Plekance, tenistka Lucie Šafářová, která momentálně čeká prvního společného potomka sportovního páru.

Šafářová totiž včera zveřejnila na Instagramu fotografii ze společného potlachu se svými dvěma kamarádkami. Dokonce i prozradila, o čem byla řeč. „Kelišky… pokec… vše probráno,“ okomentovala tenistka snímek. Označením „Kelišky“ se evidentně odkazovala na vesnické drbny z legendární trilogie režiséra Zdeňka Trošky Slunce, seno.

Jelikož tenistka uvedla, že s kamarádkami probrali všechno, tématem nejspíš byly i vztahy. Ten její s útočníkem brněnské Komety se až doposud zdál být velice idylický, ovšem názor mnoha lidí změnilo video, které zveřejnila právě Šafářová. S Plekancem se na něm totiž hádají na veřejnosti.

Někdejší reprezentační kapitán odmítal jít několik metrů k motorce a požadoval po partnerce, aby jej k ní přivezla blíž. Šafářová nakonec dosáhla svého, hokejista se ovšem pomstil tím, že nezabouchl dveře. Ona tedy musela vystoupit z auta a jít je zavřít sama.

Vzhledem k všudypřítomným úsměvům a smajlíkům však bylo zřejmé, že šlo spíš o úsměvnou historku, nikoliv závažnou rozepři. Na podstatně ostřejší hádky je Plekanec nejspíš zvyklý z manželství s Lucií Vondráčkovou, jejich rozvod by měl brzy začít řešit soud.

Témata: Lucie Šafářová