Agáta Prachařová prosí o pomoc: Jde mi o tohle!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. července 2019 16:16 | Aktualizováno: 27. července 2019 12:58

Agáta Prachařová prosí na sociální síti o pomoc. Po návratu z dovolené v Itálii, kde byla s manželem Jakubem, totiž zjistila, že doma není všechno úplně podle jejích představ. Co by si tedy přála změnit?

V úterý se ještě manželé Jakub a Agáta Prachařovi marně snažili přesvědčit fanoušky i média, že v Itálii, kde byli přistiženi svědky, rozhodně nejsou společně. Lež ovšem prohlédli sami uživatelé sociálních sítí. Jak se navíc ukázalo, pár už byl stejně na cestě zpátky do Česka.

Dcera herečky Veroniky Žilkové se totiž už o pár hodin později ozvala od bazénu na zahradě vily v pražském Suchdole, aby všem oznámila, co se na dovolené dozvěděla. „Projeli jsme celou Itálii, abychom zjistili, že u nás doma je to nejhezčí. Máme dokonce vyčištěnej bazén,“ svěřila se po příjezdu domů.

Jenže ačkoliv je to podle jejích slov doma nejhezčí, něco se jí tam přece jenom nezdá. Jinak by totiž Agáta těžko zveřejnila následující dotaz. „Help. Nemám tu šikovné zámečníky?“ pátrala mezi svými sledujícími. „Jde mi o konstrukci zahradního altánu,“ upřesnila vzápětí.

Zatímco ve většině domácností by podobné záležitosti zařizoval spíš muž, u Prachařových je to evidentně jinak. Dá se ovšem konstatovat, že za posledních pár měsíců jsme si zvykli na to, že jejich soužití je poměrně netradiční.

Dlouho totiž všechno nasvědčovalo tomu, že u nich probíhá intenzivní manželská krize, dokonce se spekulovalo o rozvodu. Po italské dovolené to ale vypadá, že jsou veškeré neshody mezi nimi definitivně minulostí.

Témata: Agáta Hanychová