Karel Gott na Benátské: Fanoušci jej nakonec přece jen mohli slyšet!

Karel Gott 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. července 2019 11:29

Letošní 27. ročník festivalu Benátská! zahájil ve čtvrtek v libereckém areálu Vesec otevřel česko-slovenský Večírek pro nedočkavé. Hlavním tahákem večera měl být Karel Gott. Ten ovšem kvůli akutnímu zápalu plic na poslední chvíli vystoupení zrušil. I tak jej ale fanoušci nakonec mohli slyšet!

Pro Gotta měl být festival Benátská! letošním posledním vystoupením,kvůli vážné nemoci ale nakonec přijet nemohl. fanoušky, kteří se na něj těšili, pak mnohonásobný slavík alespoň oslovil ve zdravici!

Pořadatelé akce se nakonec rozhodli nechat Gottův původně vyměřený čas k dispozici třem zpěvákům, kteří měli být jeho hosty – Iloně Csákové, Markétě Konvičkové a Petru Kolářovi. Všichni tři Gottovi na dálku popřáli brzké uzdravení.

Poté, co dozpíval Kolář, navíc sám Gott promluvil k fanouškům. Nemohl sice přijet osobně, přesto jim alespoň poslal zdravici, kterou pustili organizátoři z reproduktorů.

„Moc vás zdravím do areálu Vesec u Liberce. Věřte mi, že mě moc mrzí, že tam právě teď nemůžu být s vámi a potěšit vás svými písněmi,“ posteskl si zpěvák.

Sám se prý na festival půl roku těšil jako malý kluk. „Ale bohužel můj současný zdravotní stav mně neumožnil být s vámi. Aspoň takhle přeji, abyste se měli krásně a užili si benátskou atmosféru. Váš Karel Gott,“ dodal zpěvák.

Na velké pódiové projekci zároveň byly promítány fotografie, které ukázaly průřez pěveckou kariérou a životem čerstvého osmdesátníka Karla Gotta!

Témata: Karel Gott Benátská! Ilona Csáková festival Benátská!