Dolly Buster je na tom špatně! Skončila v léčebně kvůli závislosti!

Buster, Dolly

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. července 2019 11:05 | Aktualizováno: 26. července 2019 20:13

Bývalá česká hvězda filmů pro dospělé Dolly Buster (49) skončila v léčebně! Dohnala ji tam závislost na lécích!

Legendární prsatá blondýnka, která žije v Německu, se podle tamních médií dostala do léčebny kvůli závislosti na prášcích na nespavost a proti bolesti! Podle RTL se Dolly Buster, občanským jménem Nora Baumberger, zotavuje na Klinice Betty Ford v Bad Brückenau.

V pondělí večer měla Dolly Buster být jednou z hvězd lechtivého mejdanu transvestity vystupujícího pod jménem Olivia Jonesová (49), který se konal u příležitosti otevření nového erotického karakoke baru.

Na akci ale nepřišla! Podle Jonesové na tom Dolly není zdravotně příliš dobře, prý ale nemá problémy kvůli alkoholu. „Spíše by se dalo říct, že jde o detoxikaci,“ ujistil Olivia Jonesová.

Na klinice Betty Fordové je prý v nejlepších kukách! „Starají se o její duševní zdraví. Je odvážná, že se tím netají, o psychických nemocech lidé moc nemluví,“ dodal její kamarád-tranvestita.

Informaci následně potvrdila i Dolly Buster. Pro Bild přiznala, že brala silné léky kvůli pískání v uších. Kvůli tomuto problému prý nemohla spát a tak začala užívat léky na uklidnění, na bolest i na spaní.

Témata: Dolly Buster léky