Nikol Moravcová ukázala světu novorozenou dcerku! Dostala krásné jméno!

Moravcová, Nikol 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. července 2019 8:20

Moderátorka, herečka a bloggerka Nikol Moravcová, která se proslavila díky roli zlatokopky v reklamě na Komerční banku, se pochlubila svou novorozenou dcerkou! Prozradila také, jaké jméno holčička dostala!

Nikol Moravcová má za sebou řadu reklam, moderování, i role v seriálech. Diváci ji mohli vidět například v seriálech Dokonalý svět nebo Ohnivý kuře. Teď má ale kráska, která se prezentuje především na Instagramu, úplně jiné povinnosti!

Nedávno se totiž stala maminkou, s manželem pojmenovali svou dcerku Violet! Nikol se pochlubila krásnou fotkou na sociálních sítích.

„Milý světe, tak tohle je naše dcera Violet. Kdo by to byl řekl, co se může jedním potažením prstu doprava na online seznamce za pár let stát, co?“ napsala k fotce Nikol, která se se svým mužem seznámila na internetu.

„Najednou mám v životě tyhle dvě úžasný bytosti, který bezmezně a nadevše miluju a jsme společně na prahu nový životní etapy s názvem #RODINA. O tom, jakej byl porod vlastně porod až jindy.. Teď se jdu věnovat tomuhle zázraku a užívat si každou novou vteřinu života naší malý & velký lásky!“ raduje se bloggerka.

Za podporu poděkovala nejen svému muži, ale i porodnici v Podolí a kamarádce, která přiletěla až z Kalifornie.

Pod fotkou se ihned objevily stovky komentářů a gratulací. „Mam radooost. Moc vám to přeju, úžasňáci,“ vzkázal šťastné rodince zpěvák Ben Christovao. „Gratuluji. Děti jsou to jediné, co má v životě doopravdy smysl,“ přidal se Pavel Novotný.

S gratulacemi přispěchali i zpěvačky Martina Pártlová a Celeste Buckingham, modelky Karolína Mašlíková a Veronika Kašáková či bývalá misska a moderátorka Lucie Křížková.

Témata: Nikol Moravcová děti