Ewa Farna si podala pořadatele: Češi mají odvahu, zato Poláci…

Ewa Farna 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. července 2019 20:10

Diametrální rozdíl mezi českými a polskými organizátory popisuje na sociálních sítích zpěvačka Ewa Farna. Novopečená maminka prozradila, ve které ze sousedících zemí se na ní pořadatelé dívají skrz prsty.

Ewa Farna zaskočila fanoušky i pořadatele festivalů brzkým návratem na pódia, kde se opět objevila pouhých pár týdnů po porodu syna Artura, kterého přivedla na svět teprve počátkem července.

Zpěvačka už se v uplynulých dnech svěřila s tím, že se řada organizátorů vysmála její manažerce, když tvrdila, že je Ewa připravená zahrát koncert již v létě. Prohlašovali prý, že nevyspalá žena nedokáže dobře zazpívat. Tím ale kritika na jejich adresu teprve začínala.

Když Farna včera zveřejnila nové koncertní fotky spolu s termíny českých koncertů, jedna ze zoufalých polských fanynek se jí zeptala, zdali má v plánu i nějaká vystoupení u našich severovýchodních sousedů. Zpěvačce tím nahrála na smeč.

„Bohužel, jak jsem psala, polští organizátoři nevěřili, že budu hrát, a nepodepsali s námi smlouvu. Češi byli odvážnější,“ odpověděla Ewa zklamané Polce a bylo znát, že jí přístup pořadatelů ze sousední země mrzí. Naneštěstí to nedokáže nijak ovlivnit.

I přes návrat na pódia jsou však na prvním místě mateřské povinnosti, ačkoliv Farna přiznala, že už s miminkem netráví 24 hodin, ale jen „skandálních 22,5 hodiny“. „Každá máma ať si dovolí takové tempo, na jaké se cítí,“ zněla její obhajoba před ostatními maminkami.

Témata: Ewa Farna