Agáta Prachařová přiznala: Projeli jsme s Jakubem Itálii, abychom zjistili...

Agáta Prachařová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. července 2019 18:36 | Aktualizováno: 25. července 2019 23:54

Agáta Prachařová se vrátila z dovolené v Itálii, na které byla s manželem Jakubem, a prozradila, co se na jihu Evropy dozvěděla. Učinila snad nějaké šokující zjištění ohledně jejich vztahu?

Ještě v úterý se manželé Jakub a Agáta Prachařovi snažili marně všechny přesvědčit, že na dovolené v Itálii, kde byli přistiženi svědky, nejsou společně. Porotce Talentu dokonce tvrdil, že je v největší africké přírodní rezervaci Selous v Tanzanii. Lež ovšem prohlédli sami jejich fanoušci.

„Agáta má na fotce stejné prostředí. Pěkně jste to natřeli novinářům,“ okomentovala snímek Natálie. „Řekla bych, že je to borovice pinie rostoucí v Itálii. Trošku klamání nepřítele,“ dodala Monika a přidávali se další a další, kteří tvrdili, že je to „Itálie jak vyšitá“, jelikož mají doma v albech podobné fotky.

Manželé už navíc byli pomalu na cestě domů. „A hezky zpátky do práce,“ zavelela dcera herečky Veroniky Žilkové u včerejšího instagramového příspěvku. Evidentně si sice ještě dopřála jednu skleničku vína, ale pak už se vrátila do Česka.

Dnes odpoledne už se totiž Agáta ozvala od bazénu na zahradě jejich vily v pražském Suchdole. „Projeli jsme celou Itálii, abychom zjistili, že u nás doma je to nejhezčí. Máme totiž dokonce vyčištěnej bazén,“ svěřila se po návratu ve videu.

Jakub se na záběrech neobjevil a jeho žena se o svém soukromí v posledních měsících odmítá bavit. Všechno ale nasvědčuje tomu, že tentokrát už o žádné manželské krizi nemůže být řeč.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař