Dominika Gottová ve Finsku strádá? Stýská se mi! Život tady není lehký!

Dominika Gottová 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. července 2019 14:13

Dcera Karla Gotta Dominika žije dlouhodobě ve Finsku, odkud pochází její manžel. A i když měla před nedávnem přiletět za otcem do Česka, nakonec musela návštěvu zrušit! I proto se jí teď po rodině hodně stýská!

I když Dominika Gottová žije už 19 let v cizině, informace o ní a jejím životě díky slavnému otci často plné stánky médií! Nedávno se psalo například o tom, že její manžel, hudebník Timo Tolkki (53), málem přišel o sluch. Pak navíc skončil v psychiatrické léčebně kvůli dlouhodobým zdravotním problémům!

Dominika měla odletět do Česka – nejen kvůli osmdesátinám svého otce, ale i kvůli mamince, která je na tom zdravotně špatně. Cestu ale nakonec zrušila a tak se novináři vydali za ní na předměstí Helsinek!

I když je Finsko krásná země, dcera Karla Gotta přiznává, že jí Česko a hlavně Češi chybí! „Kdybych je měla srovnat, tak je mám raději než Finy. Ti jsou strašně chladní a bez emocí,“ vysvětlovala pro Blesk. Navíc si nemůže s nikým promluvit česky, u nich v domácnosti se totiž komunikuje anglicko-finsky.

Na druhou stranu má ale prvorozená dcera na severu Evropy větší klid než v Česku! Tady ji totiž všichni znají hlavně díky slavnému otci! „Postupně jsem přicházela na to, že se mi tady ve Finsku asi bude žít líp. Nikdo mě tu nezná, nikdo se po mně neustále nedívá...“ říká Dominika.

I když má ve Finsku soukromí, život tam není právě jednoduchý. Navíc je tam dost draho! „Zase jsou tu ale vyšší platy. Běžný je tu kolem dvou tisíc eur, tak se tu vyžít dá,“ myslí si Gottová, která vystřídala řadu zaměstnání. Pracovala mimo jiné jako kosmetička nebo servírka.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott Timo Tolkki Finsko