Andrea Pomeje popsala zážitek z nemocnice: Příjemné to nebylo!

Andrea Pomeje 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. července 2019 13:35

Diskžokejka Andrea Pomeje si na jednom z nedávných vystoupení přivodila vážné zranění kolene, s nímž bude dokonce muset na operaci. Dnes však vyrazila zatím jen na vyšetření, jak ovšem prozradila, nebyl to vůbec příjemný zážitek.

Letošní rok je pro Andreu Pomeje plný starostí. V únoru přišla o manžela a otce dcery Jiřího, který podlehl rakovině, následně zjistila děsivou pravdu o jeho dluzích. Do toho všeho se nyní přidaly vážné zdravotní potíže, podle všeho bude diskžokejka muset dokonce pod kudlu.

Osudným se Andree stalo řádění v jednom z klubů, kde hrála. Podle vlastních slov lítala po pódiu jako utržená ze řetězu, až špatně šlápla a udělala si něco s kolenem. Z nohy jí lékaři vytáhli vodu, navíc musí chodit o berlích. „Jelikož nemám vaz a koleno je tak úplně volné, tak mě operace nemine,“ nechala se slyšet.

Dnes brzy ráno musela dýdžejka kvůli plánované operaci, kterou absolvuje kvůli smluveným pracovním závazkům až kdovíkdy, na vyšetření. „Já teď jdu na magnetickou rezonanci, tak mi držte palce, protože mě čeká náročný víkend,“ prozradila dnes Andrea na videu.

Ranní termín vyšetření pro ní ale evidentně byl velkým očistcem. „Já jsem zjistila, že lidi, který mají problémy s usínáním, mají většinou problém i se vstáváním, což je můj případ,“ svěřila se Pomeje na sociální síti.

Jak vyšetření dopadlo, Andrea neuvedla, ovšem ze zdravotnického zařízení neměla úplně nejlepší pocity. „Můžu vám říct, že tyhle sklepní chodby nemocnice, kde nikdo nikde, nejsou vůbec příjemný,“ napsala k záběrům zevnitř budovy.

Témata: Andrea Pomeje