Moderátor Michal Kubal z ČT: Objevil se v novém Spider-Manovi!

Spider-Man 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. července 2019 11:26

Moderátor a bývalý zahraniční zpravodaj České televize Michal Kubal (42) dostal jedinečnou nabídku! Objevil se v novém filmu Spider-Man: Daleko od domova! Koho si tam zahrál?

Snímek Spider-Man: Daleko od domova v hlavní roli s Tomem Hollandem měl v amerických kinech premiéru 2. července, do Česka se dostal o dva dny později. Pokud jste na něj vyrazili do kina, možná jste v něm narazili na povědomou tvář!

Zahrál si v něm i český moderátor Michal Kubal! Hollywoodský trhák se totiž mimo jiné natáčel v Praze a v Liberci. A když štáb potřeboval někoho do scény s novináři, obrátil se na Českou televizi.

„Scénář počítal s pasáží, kdy pražské střetnutí superhrdinů s protistranou shrnuje místní televizní zpravodajství. A produkce filmu oslovila ČT, jestli by o podobnou spolupráci měla zájem,“ prozradil serveru Totalfilm.cz sám Kubal. 

A česká veřejnoprávní televize dlouho neváhala! Podle Kubala to brali tak, že je to v první řadě dobrá reklama pro ČT, protože film uvidí miliony lidí po celém světě.

Český novinář si tak ve filmu v podstatě zahrál sám sebe – objevil se ve scéně, kde informuje o boji s ohnivým živlem! I díky tomu tak v hollywoodském trháku hned dvakrát zazní i čeština.

A jak sám Kubal přiznává, jsou prostě nabídky, které se neodmítají! Česká televize nabídla filmařům hned několik variant pozadí, které by se za Kubalem mělo ve scéně objevit. „Vybrali si záběr, který používáme pro úvodní přehled nejdůležitějších zpráv Událostí,“ upřesnil v rozhovoru Kubal.

Témata: Tom Holland Spider-Man: Daleko od domova (Spider-Man: Far From Home) Michal Kubal