Karel Gott v problémech! Bylo svoláno lékařské konzilium!

Karel Gott píše autobiografickou knihu 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. července 2019 9:48 | Aktualizováno: 25. července 2019 23:08

Karel Gott (80) má opět zdravotní problémy! Kvůli akutnímu zápalu plic musel zrušit dlouho očekávané vystoupení na festivalu Benátská! Navíc denně dojíždí do nemocnice na kapačky a navíc bylo svoláno lékařské konzilium!

Festival Benátská! měl pro Karla Gotta být jeho posledním letošním veřejným vystoupením. Zpěvák ale kvůli nemoci účast na poslední chvíli zrušil. Ještě před pár dny přitom ujišťoval, že má v plánu tento svůj závazek dodržet!

Už v lednu totiž Gott zrušil ze zdravotních důvodů plánovaný narozeninový koncert, který se měl 14. června uskutečnit v pražské O2 Areně k jeho osmdesátinám. Vysvětloval o tím, že jeho oslabená imunita mu nedovolí zapojit se naplno do příprav.

Teď musel odříci i vystoupení na festivalu. „Vážení příznivci Karla Gotta, z důvodu akutního zápalu plic musí pan Gott s velkým politováním zrušit své čtvrteční vystoupení na festivalu Benátská s Impulsem,“ informovala Gottova mluvčí a PR manažerka Aneta Stolzová.

Stolzová zároveň prozradila, že Karel Gott byl v úterý propuštěn z nemocnice. Podle deníku Aha! je aktuálně zpěvák v domácím léčení, denně ovšem dojíždí na kapačky do Všeobecné fakultní nemocnice, kde má lékařské konzilium.

Témata: Karel Gott Benátská! festival Benátská!