Tvoje tvář má třetí soutěžící: Zrzavá kráska Debbi bude patřit k favoritkám!

Debbi (zpěvačka) 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. července 2019 10:10

Tvoje tvář vyrukovala v souboji se StarDance se jménem třetího soutěžícího. Je jím zpěvačka Debbi, kterou Nova před lety odeslala do velkého světa šoubyznysu. Obě populární soutěže se o přízeň diváků utkají na podzim.

Show televize Nova Tvoje tvář má známý hlas má nyní volné pole působnosti. Zatímco konkurenční StarDance České televize už představila všechny soutěžící, tvůrci Tváře oznámili jméno teprve třetího účastníka. Tím je česko-německá zpěvačka Deborah Kahlová známá jako Debbi.

Svou účastí v soutěži Nově svým způsobem splatí dluhy, právě na jejích obrazovkách se totiž odrazila k velké kariéře. Jako sedmnáctiletá totiž zabodovala v první řadě Česko Slovenské SuperStar, kde si ji všimli hudební producenti. Od té doby už kupříkladu získala dvě hudební Ceny Anděl.

Debbi to tak každopádně nebere, k přijetí nabídky jí podle jejích slov vedly jiné důvody. „Tento koncept mě moc baví. Takže jsem řekla: ‚Jé super, já bych to zkusila.‛ Mě baví nejen to, že člověk přezpívává písničky, což já dělám třeba v autě, ale hlavně obdivuju, jak dokonalé jsou ty masky. Takže tohle všechno mě hodně nadchlo a ani chvíli jsme neváhala,“ svěřila se Nově.

Zpěvačka v současnosti žije na střídačku v Praze a na venkově, což představuje problém. „Nebydlím na statku nastálo, ono by to nešlo skloubit ani s našimi koncerty a podobně. To pak jezdit ve tři ráno na Kokořín nedává úplně smysl. Ale je to přirozený, hezký kontrast. Když má člověk rušný a trochu namáhavý životní styl, tak pak odjede pryč, na vesnici, kde ho nikdo neotravuje. Takže se snažím mezi těmito dvěma světy najít rovnováhu,“ vysvětlila.

Prvními dvěma účastníky šesté řady se už dříve stali herci Zuzana Norisová a Robert Urban. Společně s Debbi se budou na podzim snažit zařadit po bok předchozích vítězů Tváře Hany Holišové, Jana Ciny, Tatiany Vilhelmové, Bereniky Kohoutové a Michaely Badinkové.

Témata: Debbi (zpěvačka) Tvoje tvář má známý hlas Robert Urban