Vlaďka Erbová a nečekané vyznání lásky: Adresátem je Řepka!

Vlaďka Erbová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. července 2019 8:50 | Aktualizováno: 26. července 2019 5:55

Nečekané vyznání lásky publikovala nedávno na sociální síti Vlaďka Erbová. Napsala totiž, že „je to Řepka a já ho takového miluju“. Je snad adresátem něžného vzkazu nejslavnější český vězeň současnosti?

Člověk by tipoval, že Vlaďka Erbová po tom všem, co se v poslední době stalo, nemůže přijít Tomáši Řepkovi na jméno. Ano, byla za něj vdaná a je to otec jejího syna Markuse, zároveň ale sedí za mřížemi i kvůli tomu, že poškozoval její práva. Navíc je všeobecně známo, že ani předtím nebyl zrovna vzorným rodičem.

Přesto když na sociální síti sdílela fotografii s oběma dětmi – starší dceru má s hokejistou Zdeňkem Bahenským, rozpoutala se na téma Řepka zajímavá debata. Snímek chtěla modelka nechat bez komentáře, jenže reakce fanynky, která napsala, že by bylo dobré, kdyby se Markus vydařil spíš po ní, jí zvedla ze židle.

„On má z nás obou, je výjimečný a svůj,“ nestyděla se Erbová podle Blesku napsat, co ví asi ona sama nejlépe. S jejím synem totiž nikdo netráví tolik času jako ona. Nakonec svá původní slova ještě dlouze rozvedla.

„Má hodně po tatínkovi, ale i po mně. A výchova je takové dokreslování osobnosti. Má bojovnost, vítěznost, vzpurnost, a tu zdravou agresivitu jednoznačně po tatínkovi, ale všechno tohle jde ven na ledě a je to fajn… Je to malý Řepka a já ho takového miluju, jako kdysi jeho tátu…“ pokračovala a na závěr dodal: „O Markuska se nebojím… Je to mamánek.“

Témata: Vlaďka Erbová Tomáš Řepka