Lucie Vondráčková šokuje: Podivné chování k synům!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. července 2019 8:24 | Aktualizováno: 25. července 2019 23:54

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková zaskočila cestující v autobuse MHD, kterým cestovala se svými dětmi. Šokující bylo podle očitých svědků především její podivné chování k synům, které má s hokejistou Tomášem Plekancem.

O tom, že Lucie Vondráčková má momentálně v péči oba syny z manželství s hokejistou Tomášem Plekancem, jsme vás informovali už včera. Dvojnásobná maminka se s tím svěřila na sociální síti, přesto se našlo pár lidí, kteří jí vzhledem k absenci kluků na fotce nevěřili. Nakonec se však ukázalo, že Lucie měla děti opravdu u sebe.

Vyplývá to z informací serveru eXtra.cz, který herečku a zpěvačku i se syny zastihl na veřejnosti. Ačkoliv je Vondráčková slavnou osobností, na luxus si evidentně nepotrpí. Děti totiž vzala na výlet obyčejným autobusem městské hromadné dopravy.

Cestující v dopravním prostředku ovšem zarazilo její podivné chování k synům. Zatímco na staršího Matyáše mluvila podle očitých svědků česky, mladšímu Adamovi vše tlumočila do angličtiny. Taková je nejspíš daň za roky strávené v Kanadě, kde jejich tatínek hrál hokej za místní Montreal Canadiens.

Vondráčková i její děti se vrátily domů do Česka teprve koncem června. Už brzy by pak měl začít soud, který manžele definitivně rozvede, sami mezi sebou se totiž zpěvačka a hokejista domluvit nedokázali.

Témata: Lucie Vondráčková