Karel Gott dostal zápal plic: Přinejmenším jedna dobrá zpráva!

Karel Gott píše autobiografickou knihu 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. července 2019 20:40

Legendární zpěvák Karel Gott dnes musel zrušit čtvrteční vystoupení na festivalu Benátská, skolil jej akutní zápal plic. Přinejmenším jedna dobrá zpráva ale přišla, Zlatý slavík už není v péči lékařů.

Dnes odpoledne oznámila mluvčí Karla Gotta Aneta Stolzová, že legendární zpěvák musí kvůli zdravotním problémům zrušit plánovaný zítřejší koncert, který měl být jeho posledním v letošním roce.

„Vážení příznivci Karla Gotta, z důvodu akutního zápalu plic musí pan Gott s velkým politováním zrušit své čtvrteční vystoupení na festivalu Benátská s Impulsem,“ oznámila zpěvákova PR manažerka na jeho facebookové stránce. Pro jeden z tuzemských serverů později upřesnila, že byl dokonce hospitalizován.

„Pan Gott byl včera propuštěn z nemocnice do domácí péče, věřil, že bude moci alespoň na pár písní vystoupit, ale jeho zdravotní stav mu to bohužel neumožňuje,“ sdělila Super.cz Stolzová.

Neúčasti Gotta litují především pořadatelé festivalu, kteří si díky němu slibovali vyšší návštěvnost akce. I proto se k celé záležitosti rovněž vyjádřili na sociální síti.

„Dnes odpoledne jsme se dozvěděli smutnou informaci o akutním onemocnění mistra Karla Gotta, kvůli kterému je nucen zrušit své zítřejší vystoupení na našem hudebním festivalu. Hosté pana Karla Gotta vystoupí s orchestrem Pavla Větrovce dle původního plánu. Všem fanouškům se hluboce omlouváme a přejeme Karlu Gottovi brzké uzdravení,“ stojí na Facebooku.

Témata: Karel Gott