Andrea Pomeje nechápe komentář fanouška: Máš to zapotřebí?

Andrea Pomeje 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. července 2019 17:45

Andrea Pomeje se už musela letos vypořádat s řadou nenávistných komentářů, teď se ale k reakci jednoho z uživatelů sociálních sítí po dlouhé době vyjádřila. Nedokázala totiž pochopit, že to měla inkriminovaná osoba zapotřebí.

Vdova Andrea Pomeje si obzvlášť po smrti manžela Jiřího užila s „hatery“ svoje, někteří lidé dokonce zašli tak daleko, že jí z tragického skonu herce a dabéra, který podlehl rakovině, vinili. Časem ovšem otupěla, a tak už jí ze strany uživatelů sociálních sítí překvapí reakce jen málokdy. Třeba dnes se ale něco takového stalo.

„Fakt si dá někdo práci a založí si profil, kde sleduje jen mě, aby mi mohl napsat úplnou hovadinu?“ zeptala se diskžokejka v instastory fanoušků. To naznačovalo poměrně dramatickou situaci, nejspíš nějaký drsný komentář na její poslední příspěvek. Pátrání po reakci zmíněného člověka však přineslo překvapení.

Uživatel Johnny totiž okomentoval Andreinu fotku z převlékací kabinky v jednom z pražských obchodních centrech, na které dýdžejka pózuje se svým přítelem Petrem Plačkem v opravdu bizarních oděvech. „Tak jsme byli dneska shánět outfit na zítřejší premiéru hororu “Dětská hra”,“ napsala ke snímku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Andrea Pomeje (@andreapomeje), Čec 23, 2019 v 10:38 PDT

„No nazdar, to je fotka jak ze second handu,“ odvětil Johnny, kterému Andrea odpověděla, že tak to taky mělo vyznít. Pochopit, že někdo strávil minuty zakládáním účtu kvůli takové reakci, ale evidentně nedokázala.

Témata: Andrea Pomeje