Leoš Mareš a dovolená snů: Pěkně mě tu oholili, stěžuje si!

Leoš Mareš s Monikou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. července 2019 15:37

Leoš Mareš vyrazil s manželkou Monikou na snovou dovolenou do USA a je vidět, že výlet vzali opravdu zodpovědně. Už několikrát totiž změnili adresu a poznali spoustu nových míst. Starost jim dělá jen několik málo věcí.

Leoš Mareš si svou ženu Moniku umí hýčkat. Manželé vyrazili do Spojených států na dovolenou, kterou si jen tak někdo nemůže dovolit. Obyčejný Čech by snad ještě mohl vyrazit za velkou louži na jedno místo a tam strávit pěkných pár dní, ale Marešovi si řekli, že když už jedou do Ameriky, sluší se ji procestovat křížem krážem.

Slovo dalo slovo a moderátor se spolu s manželkou objevil asi před 14 dny v New Yorku. Leoš zveřejňoval vtipná srovnání sebe a hollywoodských hvězd Jacka Nicholsona či Jima Carreyho, fotil Moniku a dočkal se i vysněného sportovního zážitku. Navštívil totiž baseballové utkání slavných New York Yankees.

Jenže Big Apple byl teprve začátek. Výlet do USA se nemohl obejít bez návštěvy města hříchu Las Vegas, kde Mareše podle jeho slov „pěkně voholili“, což myslel doslovně i obrazně. Na fotkách se totiž objevil s hladce oholenou tváří, na což fanoušci reagovali slovy, že vypadá jako v dobách moderování hitparády Eso.

Zatím poslední zastávkou Marešových se stal stát Utah, který na mapě Spojených států proslavili mormoni. Přestup k této církvi ovšem za návštěvou této oblasti nehledejme, Utah je znám i díky nádherné přírodě v čele s Velkým Solným jezerem.

Na dálku ovšem musí populární moderátor řešit i starosti. Naběhl si totiž tím, jak v příspěvcích označoval manželku Moniku jako „Avíka“ podle postav z velkofilmu Avatar. Kvůli tomu se oba stali terčem koláže Tomáše Břínka alias TMBK, která nadělala zlou krev.

Témata: Leoš Mareš Monika Marešová (dříve Koblížková)