Lucie Vondráčková vyrazila s kluky k vodě: A kde je máš, ptají se jí!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. července 2019 14:57

Lucie Vondráčková v posledních dnech holduje vodním radovánkám, ať už sama, nebo s dětmi. Jenže někteří fanoušci u její poslední fotky zanechali komentáře, ze kterých lze usuzovat, že jí to tak docela nevěří.

V horkých letních dnech, jako jsou ty právě v tomto týdnu, se Lucie Vondráčková uchýlila k vodě. Nejprve vyzkoušela v Praze stále populárnější paddleboard, nakonec vzala k řece i oba syny z manželství s hokejistou s Tomášem Plekancem. Alespoň to včera odpoledne tvrdila na své facebookové stránce.

„Léto. Kluci v řece, máma jim v patách,“ nastínila zpěvačka a herečka rodinnou idylu na březích vodního toku. Synové Matyáš a Adam ale na přiloženém snímku chyběli, po kamenech na fotce skáče sama Vondráčková.

V záplavě pozitivních a povzbudivých vzkazů pod příspěvkem, které se nesly v duchu, ať si Lucie užije léto, se tak logicky objevily i komentáře některých škarohlídů. „Lucko, a kde máš ty kluky?“ zeptal se provokativně jeden z fanoušků. Odpovědi se ale nedočkal.

Vysvětlení se ovšem nabízí. Vondráčková se je nejspíš snaží držet pozornosti, jelikož už tak si oba synové prochází náročným obdobím, kdy se od sebe rodiče odloučili. Brzy by měl začít také soud, který manžele jednou provždy rozvede, sami se totiž nebyli schopni na ničem dohodnout.

Na rozdíl od Vondráčkové si Plekanec už našel novou partnerku Lucii Šafářovou. Díky ní se kluci už brzy dočkají nevlastního sourozence, bývalá tenistka totiž celkem nedávno oznámila, že je těhotná.

Témata: Lucie Vondráčková