Bohuš Matuš vyvezl Lucinku (16) k moři! FOTO přímo z pláže!

Matuš, Bohuš 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. července 2019 9:11

Zpěvák Bohuš Matuš (45) a jeho mladičká přítelkyně Lucinka (16) už se neskrývají na přiznávají, že spolu opravdu mají vztah! Využili toho, že muzikálový herec má právě prázdniny a vydali se společně k moři!

Bohuš Matuš vyvezl svou 29 let mladší partnerku do Itálie k moři! Fotkami z dovolené se pak pochlubil na sociálních sítích! „V Itálii v Caorle je krásně,“ napsal zpěvák, který tuto lokalitu doporučuje i svým fanouškům!

Pochlubil se také několika fotkami, na kterých se válí na pláži pod slunečníkem, nebo se tulí ke své nezletilé přítelkyni.

Vztah, který je mnohým trnem v oku, zpěvákovi podle všeho svědčí! Tvrdí totiž, že díky Lucince se mu vrátil jeho nezaměnitelný hlas. „„Změnilo se hodně, už nejsem tak dýchavičný. A zase mám tenor,“radoval se nedávno Bohuš Matuš v jednom z videí na sociálních sítích.

Za rok se po boku zpěváka změnila i samotná Lucka. Z tmavovlásky se stala blondýnka. A i když se jí mnozí diví, proč si raději nevybrala k randění někoho věkově přiměřenějšího, ona sama je prý spokojená! „On je nejlepší na světě, tak mi to bylo jedno,“ reaguje dívka na negativní reakce na jejich vztah!

Témata: Bohuš Matuš