Šafářová a Plekanec: SOUKROMÍ ODHALENO!

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. července 2019 8:30 | Aktualizováno: 24. července 2019 22:15

Zatímco na začátku jejich vztahu byli skoupí na informace, dnes Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec ukazují fanouškům běžně střípky ze svého života a soukromí! Po fotkách z posilovny zveřejnili i video z jejich společné domácnosti!

Plekanec a Šafářová si doslova pozvali fanoušky domů a nechali je nahlédnout do svého soukromí. Ukázali tak doslova idylku, kterou zamilovaný pár očekávající dítě prožívá!

Hokejista před pár dny oznámil, že bude v příští sezóně hrát v Brně a fanoušci měli hned jasno – může za to právě Šafářová, která z moravské metropole pochází! Brno je prostě její domov – a navíc tam má svůj domek!

A není se co divit, že i Plekancovi se tam líbí! Tenistka totiž jasně ukazuje, že se umí ohánět nejen raketou, ale i vařečkou v kuchyni! Plekance si tedy pěkně hýčká a vyvařuje mu. On tak aspoň může na chvíli zapomenout na rozvodovou bitvu s Lucií Vondráčkovou.

Zatím naposledy Šafářová svému příteli připravila cuketové placky a dýňovou polévku. Navíc se Plekanec pochlubil, že jako bonus dostává i „domácí“ snídaně! Pochlubil se ovesnou kaší s čerstvými jahodami!

Ani on ale doma nezahálí! Na instagramu se nedávno objevilo video, na kterém hokejista připravuje rybu. A i když to dělal poprvé, výsledek nebyl nejhorší! 

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková