Marta Kubišová má obavy o zdraví: Opakující se kolapsy a pády!

Marta Kubišová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. července 2019 8:50

Letošní léto zatím přineslo Martě Kubišové jen starosti. Legendární zpěvačka totiž prodělala několik menších kolapsů, při nichž upadla na zem a ublížila si. Kvůli obavám o zdraví proto vyrazila do nemocnice.

Před třemi lety prodělala Marta Kubišová infarkt a od té doby to je s jejím zdravím nahoru dolů. Letošní léto slavné zpěvačce zatím vůbec nesedlo, už několikrát upadla a ublížila si. „Bylo mi už tak zle, že jsem dostala strach,“ okomentovala svůj stav pro Aha! s tím, že nakonec musela zajít do Nemocnice Na Homolce.

Tam navštívila profesora Neužila, aby se mu svěřila. „Řekla jsem mu, že pořád padám, jsem špatná a vypadám jak týraná žena, což ostatně viděl, když jsem přišla. No a tak mi udělal celkový vyšetření, na den mě hospitalizovali,“ popsala zpěvačka deníku. Bohudík ale lékaři neshledali žádný závažný problém.

Přesto se rozhodli Kubišové vyměnit léky na srdce a podle jejích slov došlo ke zlepšení, protože z předchozí medikace ji strašně bolely nohy. Zpěvačka má ještě absolvovat magnetickou rezonanci, která teoreticky může nějaký problém odhalit. Ona sama každopádně vidí jako příčinu potíží stres.

Konkrétně pak situaci, která nastala po listopadové smrti jejího bratra Jana, který žil v Kanadě. „Je to už osm měsíců a já nevím, co provedli s jeho popelem a jestli je vůbec zpopelněn a neučí se na něm medici. Je to zoufalá situace, na kterou se snažím silou vůle nemyslet. Zdá se ale, že tenhle stres je příčinou všech mých potíží,“ konstatuje Kubišová.

Témata: Marta Kubišová