Svatba na spadnutí? Snowboardistka Pančochová požádala o ruku svou sexy přítelkyni!

Šárka Pančochová s přítelkyní 16

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. července 2019 20:19 | Aktualizováno: 25. července 2019 8:26

Má slabost na ženy a nestydí se za to! Česká snowboardistka Šárka Pančochová (28) se na sociálních síti pyšně chlubí svou americkou přítelkyni. Teď svůj vztah posunuli na vyšší úroveň – česká sportovkyně svou partnerku požádala o ruku!

Pančochová, která Česko reprezentovala na zimních olympijských hrách v Soči i v Pchjonfgčangu, vystoupila v březnu 2017 se svým coming outem, pro server Outsports přiznala, že ji nyní více přitahují ženy.

Později také práskla, že chodí s Američankou Kaileen Laree (32). Ta byla v minulosti vdaná a má dcerku Khaylu! Šárku a Kaileen spojuje například i láska ke sportu.

A že to obě ženy myslí vážně, teď dokázaly tím, že se zasnoubily! „Jsem hrdá, že mohu oznámit, že řekla ANO! Je to velmi vzrušující!“ svěřila se fanouškům na instagramu Šárka Pančochová.

Žádostí o ruku prý chtěla jasně ukázat, že Kaileen patří do jejího života! „A nemohu uvěřit, že jsem ji našla. Díky její laskavosti a štědrosti jsem každý den lepším člověkem. Tolik ji miluji. A chci s ní strávit zbytek života!!“ dodala Šárka.

Zasnoubení na sociálních sítích potvrdila i její vyvolená. „Hrdě a z celého srdce jsem řekla ANO! Miluju tě,“ vyznala se Kaileen. „Jsem tvoje navždy,“ slíbila české snowboardistce.

Témata: Šárka Pančochová