Lucie Vondráčková a sport: Kolo, box a teď tohle? Lidé jsou v šoku!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. července 2019 20:58

Ze zpěvačky a herečky se po návratu domů stává všestranná sportovkyně. Lucie Vondráčková si po boxu vyzkoušela další, tentokrát vodní sport. Skoro se až člověk diví tomu, že manželství se sportovcem jí nevyšlo.

Lucie Vondráčková je po návratu z Kanady do Česka samý úsměv a přispívají k tomu i pohybové aktivity, kterým se dvojnásobná maminka věnuje prakticky v každé volné chvíli. Ačkoliv už se vrátila i do práce, má na sport pořád dost času, o čemž svědčí i její instagramový profil.

Na něm od chvíle, co přistála na ruzyňském letišti, sdílela fotografie na koloběžce či v sedle jízdního kola, na kterém se projížděla Stromovkou. Pak si na jižní Moravě vyšlápla až na vrchol kopce Pálava. Na pohyb ovšem nezanevřela ani po návratu z dovolené.

Nejprve fanoušky šokovala, když zveřejnila záběry z tělocvičny, na kterých kope do boxovacího pytle. Řada příznivců však chápala, že uprostřed rozvodové bitvy s manželem Tomášem Plekancem má dostatek motivace si do něčeho kopnout.

Negativní emoce ze sebe ovšem zpěvačka a herečka evidentně dostala, jelikož další aktivita, které věnovala čas, už byla nenásilná. I Vondráčková totiž propadla stále populárnějšímu vodnímu sportu, který se nazývá paddleboarding. „K pádu do Vltavy čelem a k Vyšehradu zády,“ napsala k tomu.

Vzhledem k její zálibě ve sportu je podezřelé, že manželství s úspěšným hokejovým reprezentantem nevyšlo. Plekanec ji vyměnil za tenistku Lucii Šafářovou, s níž už dokonce čeká svého třetího potomka. Dva syny má právě s Vondráčkovou.

Témata: Lucie Vondráčková