Leoš Mareš dává lidem ban kvůli koláži: TMBK si podal jeho ženu Moniku!

Leoš Mareš a jeho žena Monika jako 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. července 2019 20:10

Moderátor Leoš Mareš dává fanouškům ban kvůli koláži od umělce Tomáše Břínka alias TMBK, kterého přitom sám inspiroval svými příspěvky na sociálních sítích. Čím příznivci Mareše tak naštvali?

Leoš Mareš si pořádně naběhl, když začal svou manželku Moniku označovat v komentářích, které doprovází jeho fotky na Instagramu, jako „Avíka“ kvůli podobě s postavami z amerického velkofilmu Avatar. Populární autor koláží Tomáš Břínek alias TMBK totiž vzal jeho slova vážně.

Jeden ze snímků, u kterého moderátor svou ženu takto označuje, totiž Břínek vzal a přidělal do něj postavu Avatara s obličejem Moniky Marešové. „Idylka na dovolené,“ napsal hrdý autor ke koláži, která se ihned začala šířit po sociálních sítích. To se ovšem Marešovi moc nelíbí.

Moderátor totiž začal rozdávat bloky fanouškům, kterým se koláž zalíbila. Zabanovaní uživatelé se s tím svěřili přímo pod příspěvkem na Břínkově instagramovém profilu. „Na sto procent to tu čte. Mě taky bloknul kvůli komentu u TMBK. Dokud mě nebloknul, tak jsem nevěděla, že blokuje ve velkém,“ stěžovala si jedna dívka.

A jak se nakonec ukázalo, Mareš blokuje fanoušky i kvůli jiným komentářům na adresu Moniky. Jednu z fanynek měl zablokovat, protože poukázala na to, že má na fotce malé boty, dalšího příznivce za kritiku jeho koncertů.

„Má moc followerů a asi se blíží ten jeho dobroden nebo co je to za ptákovinu a musel by platit moc peněz, tak vás pár tisíc vyselektoval,“ přišla nakonec ze svérázným vysvětlením fanynka moderátora.

Témata: Leoš Mareš Monika Marešová (dříve Koblížková) Tomáš Břínek (TMBK)