Taťána Gregor Brzobohatá si podala stát: VYTOČILA JI VRAŽDA maminky v Rychnově!

Taťána Gregor Brzobohatá 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. července 2019 19:19 | Aktualizováno: 23. července 2019 23:01

Modelka Taťána Gregor Brzobohatá podpořila sbírku na podporu pozůstalých dětí po mamince, kterou zastřelil její muž v Rychnově nad Kněžnou. Přitom se ale pořádně opřela do státních orgánů.

Devětačtyřicetiletý muž o dva roky mladší manželku podle kriminalistů zastřelil ve čtvrtek 11. července večer legálně drženou krátkou zbraní v restauraci na hlavním rychnovském náměstí. Žena na následky zranění zemřela po převozu do nemocnice.

Po páru zbyli tři sourozenci ve věku 22, 18 a 12 let, přičemž nejstarší dcera Dominika otce označila za psychopata, který vraždu pečlivě naplánoval. Policisté jej obvinili z vraždy a poslali do vazby, v případě odsouzení muži hrozí až 18 let vězení.

Město Rychnov nad Kněžnou vyhlásilo veřejnou sbírku na podporu dětí a už se podařilo vybrat téměř dva miliony korun. Dobročinnou akci podpořila i řada známých tváří, naposledy třeba misska Taťána Gregor Brzobohatá.

„Tohle je přesně ten případ, kdy policie ani žádná jiná instituce není schopná jednat rychle a efektivně a zasáhnout včas!“ pustila se do státních úřadů modelka, která zároveň působí jako předsedkyně nadace Krása pomoci.

Nedávno se však obětí trestného činu stal i její manžel, hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý. V Itálii mu totiž ukradli auto, díky zabudované GPS se mu jej podařilo opět najít a vrátit se domů do Česka bez úhony.

Témata: Taťána Kuchařová Střelba v restauraci v Rychnově (12. 7. 2019)