Střípky ze StarDance: Fridrichová konečně na parketu, Graves na nákupech!

Nora Fridrichová ve StarDance 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. července 2019 18:33

Do tréninku na podzimní jubilejní desátou řadu StarDance se zapojuje stále více soutěžících. Na parket se třeba konečně podívala moderátorka Nora Fridrichová, naopak zpěvačka Tonya Graves musela vyrazit úplně jinam.

Jak už vás stars24.cz informoval, ve StarDance už naplno vypukly tréninky. První kroky udělaly biatlonistka Gabriela Koukalová, zpěvačka Tonya Graves či spisovatelka Radka Třeštíková, zdatně jim ovšem sekundovali i pánové, písničkář Ondřej Ládek alias Xindl X a herec Matouš Ruml.

Včera už se z tréninkové místnosti ozvala i Nora Fridrichová. Zatímco jindy by se moderátorka 168 hodin v letní vysílací pauze pořadu vyhýbala Kavčím horám obloukem, letos bude v sídle České televize kvůli tréninku na taneční show pořád. Zatím je z toho ale nadšená.

„Konečně trénink, kam si můžu vzít podpatky,“ pochvaluje si Fridrichová, jejímž tanečním partnerem bude Jan Kohout. Ačkoliv při oznámení jejího jména se zvedla vlna nevole, přinejmenším pod zmíněným příspěvkem vyjadřují lidé moderátorce sympatie. „Už posílám SMS,“ napsal jeden z fanoušků.

Zatímco Fridrichová měla evidentně správnou obuv připravenou, zpěvačka Tonya Graves musela se svým tanečníkem Michalem Burešem do obchodu. „Tonya a Meňa nakupují,“ okomentoval Bureš na sociální síti jejich společnou fotku z nákupů.

Kromě šesti již zmíněných se v jubilejní desáté řadě StarDance o titul krále nebo královny tanečního parketu utkají ještě další čtyři soutěžící: herci Miroslav Hanuš a Veronika Kubařová, youtuber Karel Kovář alias Kovy a rybář Jakub Vágner.

Témata: StarDance tonya graves Nora Fridrichová