Agáta Prachařová a prodej nechutného nábytku: První reakce!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. července 2019 17:45

Pořádnou ostudu si utrhla Agáta Prachařová inzerátem, v němž se na sociální síti pokoušela prodat nechutný kus nábytku z minulého století. Ačkoliv to zprvu vypadalo, že celou věc nechá bez komentáře, nakonec se vyjádřila.

To , že se Agáta Prachařová odmítá bavit o vztahu s manželem Jakubem, je známá věc, v tomto týdnu ale přibylo další téma, které jí zprvu nestálo za komentář. Média si totiž všimla, že že se dcera herečky Veroniky Žilkové pokoušela prostřednictvím facebookové stránky Bazárek pro maminky z Prahy zbavit jednoho kusu nábytku v opravdu pochybném stavu.

Retro pohovka z 80. let minulého století byla rezavá, navíc měla nechutně vypadající matraci, přesto za ni Agáta požadovala od případných zájemců o koupi 500 korun. Pozornost si však vysloužila spíš negativní, jelikož se na ní sesypala řada maminek, které nechápaly, jak se může snažit něco takového prodat.

Sama Agáta nakonec pochopila, že udělala pořádný přešlap a inzerát promptně ze stránky stáhla. Bohužel pro ni si však řada redakcí pořídila screenshot nabídky a některé ji se svými zjištěními konfrontovaly.

Třeba redakce Expresu, která na celou věc upozornila jako první, se odpovědi od Prachařové nedočkala. Agáta se nakonec vyjádřila alespoň pro Blesk. „Jsem už několik dní v Itálii,“ odvětila novinářům zmíněného deníku. Tajemství podivného inzerátu tak zůstává nezodpovězeno.

Témata: Agáta Hanychová