Plekancova velká zrada? Tohle mu fanoušci jen tak nezapomenou!

Tomáš Plekanec 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. července 2019 14:53 | Aktualizováno: 23. července 2019 15:18

Hokejista Tomáš Plekanec oznámil, že se stěhuje do Brna, kde bude v příští sezóně hrát za Kometu. Zatímco brněnští fanoušci jeho rozhodnutí vítají, někteří Kladeňáci mají pocit, že je hokejista zradil!

Někteří fanoušci jeho rozhodnutí chápou a dokonce ho i očekávali – i s ohledem na to, že Plekancova přítelkyně Lucie Šafářová v Brně žije. Navíc spolu čekají rodinu a tak je to hned o důvod navíc, proč zůstat na jižní Moravě.

Jenže podle části Kladeňáků jde doslova o zradu! „Je vidět Tomáši že až tak velký srdíčko tam není. Tak jen doufám, že až přijedeš na Kladno, tak si uvědomíš, co znamená být srdca. A velký příklad si vem rovnou z Jardy,“ vzkazuje Plekancovi Karel.

„Ty do Brna nepatříš. Na Kladně tě naučili hrát hokej, tam máš hrát,“ myslí si Dave. Další si myslí, že tohle rozhodnutí ovlivnily peníze. „Máš zapotřebí jít po penězích? Vážně jich nemáš dost?“ diví se Kuba. „No, nebudeš ode mne s nadšením vítanej, ale co se divím. Peníze vždy zvítězí,“ tvrdí fanoušek Vašek.

Své rozhodnutí hrát za Brno hokejista mimo jiné odůvodnil tím, že to chce s Brnem dotáhnout až do finále. „Příští sezónu budu hrát v Kometě Brno. Nabídky z KHL a Švýcarska mě potěšily, ale chci pokračovat v extralize. Zůstat doma v Česku. Navíc v týmu s velkými ambicemi na titul a super fanoušky,“ uvedl Plekanec.

„No tvl, tys tomu dal...ve 40 máš chuť hrát za Brno o titul?? Místo hraní té samé soutěže v rodném Kladně s Jardou?? To vypadá, že za tebe domlouvala přestup Šafářka,“ rýpnul si Jakub. A není jediný, kdo si myslí, že v rozhodnutí měla Šafářová velký vliv.

„Njn. Ku...da proti vodě utáhne tři lodě! Má Brňačku, tak se nedalo asi vůbec nic jinýho čekat, bohužel. I tak přeju jako Kladeňák hodně štěstí,“ napsal na hokejistův facebook pan Jindra.

„Asi největší zrada v historii Rytíři Kladno. Gratuluji Tomáš Plekanec, snad neuděláte ani play off,“ nepřeje Plekancovi úspěch Dominik. „Zklamal si kladenského fanouška, a to dost!“ zlobí se fanoušek Filip.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová Rytíři Kladno HC Kometa Brno