Kopřivová přichází o svého Míru: Takhle si ho snaží udržet!

Veronika Kopřivová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. července 2019 14:17 | Aktualizováno: 23. července 2019 22:47

Veronika Kopřivová si svého přítele Míru hýčká tak, aby o něj nemohla přijít, ani když si vyrazí do ciziny. To se stalo právě dnes, kdy model odcestoval pryč, na cestu ovšem od partnerky dostal sladkou výslužku.

Když Veronika Kopřivová v minulém týdnu nechala svého přítele Miroslava Dubovického doma a odjela do Chorvatska, vrátila se o několik dní dříve nejspíš i proto, že jí její milý chyběl. Tentokrát se ovšem jejich role obrací a je to právě model, kdo odjíždí za hranice.

Dnes dopoledne totiž na svém instagramovém profilu zveřejnil fotky se sbalenými kufry a o několik hodin později už se ozval z letiště v bavorském Norimberku, který se zdá být jen přestupní stanicí na cestě do blíže nespecifikované destinace. Kopřivová si však chce zajistit, že ať už jede kamkoliv, tak se určitě vrátí domů k ní.

Do kufrů mu totiž evidentně přibalila něco sladkého na zub. „Když by náhodou jedna nestačila,“ napsala k fotografii dvojice bábovek – mramorové a ořechové, které soudě podle času u fotky (22:45) pekla na poslední chvíli. „Vejslužka! Děkuju,“ dodal na svém profilu k úplně totožnému snímku Míra.

Kopřivová s Dubovickým vyrazili letos už na dvě společné dovolené. Na té první v Itálii, kde je doprovázel i Mírův bratr Martin, vyšlo najevo, že tvoří pár, což později potvrdila jejich první společná fotografie, kterou model sdílel během roadtripu ve Španělsku.

Naopak Kopřivová zůstává – ač je všechno úplně jasné – tajemná. Na téma vztahu s Dubovickým si stále vystačí s jediným vyjádřením. „Vídáme se spolu a tečka. Více své soukromí komentovat nechci,“ nechala se slyšet před časem.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický