Agáta Prachařová rozpoutala slovy o kojení peklo: Matky zuří!

Agáta Prachařová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. července 2019 13:37

Na získání velkého množství nepřátel občas stačí říct svůj názor. Své o tom nyní může povídat Agáta Prachařová, která slovy o kojení rozpoutala peklo. Kojící matky se totiž logicky obrátily proti ní.

Že já ten rozhovor dávala, říká si teď možná Agáta Prachařová. Odpovědí na jednu z otázek Blesku totiž dvojnásobná maminka rozpoutala peklo. Stačilo přitom pouze otevřít téma kojení, na které má dcera herečky Veroniky Žilkové poměrně jasný názor.

„Myslím, že dětem bohatě stačí půl roku,“ řekla Blesku a dodala: „Navíc mi kojení do tří let přijde prostě úchylný, to klidně řeknu, i když mě za to asi některé matky budou chtít sežrat. Prostě mi to nepřipadá v pořádku.“ Už z těchto slov je cítit, že Agáta tušila, že tím udělá zlou krev, což se také stalo.

Reakce dalších maminek na sebe totiž nenechaly dlouho čekat. „Aha, kojit je úchylný, ale co dělají oni dva s manželem, to už úchylný není,“ napsala na sociální síti Ingrid, zatímco další ženy třeba jen pyšně hlásily, že kojily právě Agátou zmíněné tři roky. Jiné matky Prachařové radily, aby nikomu nevnucovaly své názory jako jediné správné.

Našla ovšem i zastání. „No… Zažila jsem, že skoro tříletá holčička snědla u ohně buřta a šla to k mámě zapít. Fakt nic moc,“ vyjádřila se Gabriela. V komentářích se objevila i stručná a jasná definice, že kojenec je dítě do jednoho roku. Tato diskuze byla zkrátka dalším důkazem, že na rodičovské otázky dnes neexistuje univerzálně platná odpověď.

Každopádně Agátě už může být vzrušená debata na toto téma jedno, jelikož se svými dětmi Miou a Kryšpínem už má zmíněnou fázi mateřství za sebou. Už několikrát navíc uvedla, že třetí dítě si rozhodně nepřeje.

Témata: Agáta Hanychová