Oldřich Kaiser po infarktu... A LIDÉ ZUŘÍ!

Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá 8

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

23. července 2019 12:27 | Aktualizováno: 23. července 2019 23:02

Snaha využít situaci, nebo jen opravdu černý smysl pro humor? Oldřich Kaiser a jeho partnerka Dáša Vokatá se postarali o pořádný poprask, Češi se ale nedokáží shodnout, zda jde jen o vtípek nebo o odporný čin!

Oldřich Kaiser se po infarktu myokardu díky sociálním sítím ukázal svým fanouškům. Fotky z nemocnice zveřejnila jeho přítelkyně a písničkářka Dáša Vokatá.

„Minulé pondělí těsně po operaci srdce. Ano, jsem to já, Oldřich Kaiser. CHCI VYDÍRAT. Neváhej a pošli hlas mé písni "Ádieu" v hitparádě Česká dvanáctka na Rádiu Dvojka,“ žádá u fotky Kaisera těsně po operaci hercova partnerka.

Její přátelé a fanoušci ji ihned začali ujišťovat, že jim a jejich společné písni hlas pošlou. Zároveň popřáli herci brzké uzdravení. Jenže podle některých je něco takového opravdu nevhodné!

„Odporný,“ posteskl si pod fotkou pan Honza. A nebyl zdaleka sám! „A to jsem myslel, že jsem viděl vše,“ kroutí nevěřícně hlavou bývalý bulvárník a současný starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný. „Trošku bizárek,“ myslí si Petr. „Trapas,“ napsala na sociálních sítích Barbora. 

Další se ovšem domnívají, že jde jen o humor, i když poněkud černý. A to i proto, že název písně Ádieu znamená „Sbohem“. „Koukám, že je asi nikdo neznáte osobně a jaký si umí dělat humor sami ze sebe,“ vysvětluje na sociálních sítích Stanislav. „Mně to přijde vtipný, humor obou mám ráda,“ přidala se Monika.

Populární komik skončil kvůli zdravotním potížím na jednotce intenzivní péče pražského IKEM, kam jej přivezla rychlá záchranná služba. Informace vyšla najevo, když bylo přesunuto několik představení z příštího týdne na počátek září.

Kaiser se ale po infarktu myokardu v nemocnici dlouho nezdržel. Při první možné příležitosti se jí rozhodl opustit! V pátek dopoledne si pro něj přijela Dáša Vokatá a z nemocnice ho odvezla domů.

Témata: Oldřich Kaiser Dáša Vokatá Pavel Novotný