Jaromír Jágr už ví, jak shodit kila navíc: Návod prozradil trenér!

Jaromír Jágr na Kladně (3.2.2018) 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. července 2019 11:34

Legendární hokejista Jaromír Jágr včera chyběl na ledě, ačkoliv jeho tým se poprvé po pauze objevil na ledě. V nepřítomnosti olympijského šampiona se mluvilo o jeho nadváze, sám Jágr si nedávno postěžoval, že má nejvíc kilogramů v kariéře.

Kladenští Rytíři včera vyjeli v rámci letní přípravy na nadcházející extraligový ročník poprvé na led, na Jaromíra Jágra ale novináři čekali marně. Klubový web dokonce uvádí, že legendární hokejista zatím nepotvrdil pokračování své hráčské kariéry, ačkoliv minulý týden sháněl padnoucí oblečení na trénink.

Přes léto totiž přibral na dosud nevídaných 121 kilogramů, ale v minulém týdnu už začal pracovat na tom, aby shodil, např. změnil jídelníček. Navštívil také prodejnu světoznámé značky se sportovním oblečením v samém centru Prahy, aby sehnal novou výstroj. „Oblečení na trénink už mám. Tak hodně štěstí, obránci,“ vzkazoval spoluhráčům, když opouštěl prostory obchodu.

Vše tedy nasvědčuje tomu, že Jágr hodlá v kariéře pokračovat, s čímž ostatně počítá i trenér David Čermák. „Počítám s ním do zápasů od začátku sezony,“ cituje jeho slova server Sport.cz. Olympijský šampion byl podle něj na ledě sám v noci z neděle na pondělí.

Kouč kladenských hokejistů se neobává ani váhy hvězdného útočníka, je přesvědčen, že kila navíc půjdou dolů ještě před úvodním buly nového ročníku. „Jardovi v tomto ohledu pomáhají zápasy, právě proto budeme chtít, aby odehrál i některá přátelská utkání a dostal se na svou váhu, která mu bude vyhovovat,“ vysvětlil Čermák.

K panice zatím není důvod, času má Jágr víc než dost. První soutěžní utkání odehraje Kladno až 13. září na ledě úřadujících extraligových šampionů z Třince, kde měl legendární hokejista v minulosti střídavý start.

Témata: Jaromír Jágr Rytíři Kladno