Šafářová, Plekanec a PODRAZ? Kamarádka prokecla něco, co...

Lucie Šafářová a Andrea Sestini Hlaváčková 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. července 2019 10:41 | Aktualizováno: 23. července 2019 19:07

Zdá se, že ani do třetice se Tomáš Plekanec nedočká! I když se v jednom z rozhovorů svěřit, že by si po dvou synech přál holčičku, jeho přítelkyně Lucie Šafářová zřejmě čeká chlapečka!

Plekanec už má se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou dva kluky. Když se provalilo, že jeho přítelkyně Lucie Šafářová čeká miminko, nechal se nastávající tatínek slyšet, že by si přál holčičku. Je ale možné, že se opět nedočká!

Možné pohlaví miminka totiž nedopatřením zřejmě prozradila Luciina tenisová kolegyně Andrea Sestini Hlaváčková! Server Expres.cz poukázal na to, že kamarádky miminko Lucie a Tomáše oslovují v mužském rodě.

A na dětské oslavě těhotné Hlaváčkové se Andrea Lucie zeptala: „Kde ho máš?“ A podívala se Šafářové na těhotenské bříško. I z toho se dá usuzovat, že to bude chlapeček!

Dalším vodítkem může být fakt, že i když Lucie pohlaví neprozradila, o miminku běžně hovoří v mužském rodě. „Ten moment, kdy člověk vidí ťukat srdíčko toho malého na ultrazvuku, je asi nejkrásnější pocit v životě!“ napsala nedávno.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Andrea Hlaváčková