Zdeněk Srstka na tom není dobře: Vůbec nevychází z domu!

Zdeněk Srstka 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. července 2019 8:24

Zdeněk Srstka byl vyhlášený sportovec, ale roky tréninku se nakonec zásadně podepsaly na jeho zdraví. Třiaosmdesátiletý herec a kaskadér si důchod moc neužívá, podle lidí z jeho okolí na tom totiž vůbec není dobře.

Po několika měsících se opět objevila zpráva o zdravotním stavu herce a kaskadéra Zdeňka Srstky. A bohužel není moc dobrá… Podle zjištění Blesku, který se opírá o svědectví místních, je třiaosmdesátiletý Srstka upoutaný na lůžko. „Už jsme ho neviděli dobré tři měsíce,“ prozradili deníku jeho sousedé z Klánovic.

„Zdendu začaly už loni hodně zlobit nohy a zřejmě se to zhoršilo. Jeho klouby dostávaly celý život zabrat, a proto neslouží, jak by měly,“ poukazují místní obyvatelé na fakt, že Srstka celý život sportoval, v roce 1960 se dokonce zúčastnil letních olympijských her v Římě ve vzpírání.

Dlouholetý moderátor pořadu Chcete mě? si na zdravotní potíže postěžoval letos v lednu na pohřbu kolegy Karla Engela. Tehdy se nechal slyšet, že už je nemožný, všechny přítomné navíc zaskočilo, jak strašně zhubl.

Nyní je podle všeho zcela závislý na své druhé manželce Alence, kterou si vzal v roce 2008 po téměř třicetiletém vztahu. Z domu už prý vůbec nevychází, což mrzí především sousedy, kteří byli zvyklí jej potkávat na hlavní ulici či v hospůdce a prohodit s ním pár slov.

Témata: Zdeněk Srstka