Marek Eben překvapil slovy o manželce!

Eben, Marek 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. července 2019 19:34 | Aktualizováno: 22. července 2019 22:37

Moderátor Marek Eben je znám nejen svou inteligencí a humorem, ale i tím, že s manželkou Markétou Fišerovou tvoří zřejmě nejstabilnější pár českého šoubyznysu, navzdory tomu, že je upoutána na vozík. Teď ale poprvé prozradil, proč si ji vzal! A tvrdí, že to bylo zbytečné!

Eben Českému rozhlasu prozradil, že spolu s Markétou seděli v Pražském kulturním středisku a jediné datum svatby, na kterém se shodli, byl 18. prosinec. Co je ale k svatbě vedlo? 

Překvapivě to nebyla jen láska! "Někdo mi říkal, že je to dobře, protože komunisti ti zvednou daně, když je ti víc jak 25 a jsi svobodný. A když jsi ženatý, tak to tak není. Tak jsem si říkal, že jim nedám ani korunu," překvapil moderátor.

Nakonec ale zjistil, že to není pravda, a že se vlastně ženit nemusel. Sám ostatně přiznal, že svatba byla úplně zbytečná!

"Vzali jsme se a já zjistil, že to s těmi daněmi byla blbost. Takže možná jsem se ženil zbytečně," uvedl s tím, že pokud jde o daně, bylo to k ničemu. 

"Pokud jde o manželku, tak to určitě ne, to je to největší štěstí, které mě kdy potkalo," vyžehlil následně situaci Eben.

Témata: Marek Eben