Agáta Prachařová si utrhla ostudu inzerátem: Nechutný nábytek za 500 korun!

Agáta Prachařová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. července 2019 16:59

Agáta Prachařová se chtěla zbavit kusu historického nábytku, ale místo toho má z ostudy kabát. Prodej retro pohovky totiž nedopadl podle plánu, Agáta naopak po chvíli inzerát raději smazala. Bohužel pro ni už ale bylo pozdě.

Na světě je další téma, o kterém se Agáta Prachařová odmítá bavit s novináři. Nic nechce říct o tom, jak to momentálně mají s manželem Jakubem, Expres jí ale položil i jiný dotaz, na který se nedočkal žádné rozumné odpovědi.

Zmíněný server zjistil, že se dcera herečky Veroniky Žilkové pokoušela prostřednictvím facebookové stránky Bazárek pro maminky z Prahy zbavit jednoho kusu nábytku. Na tom by samo o sobě nebylo nic divného, to by ovšem retro pohovka z 80. let musela být v o poznání lepším stavu.

Podle Expresu byla rezavá, což ještě zdaleka nebylo to nejhorší. Nechutně prý vypadala především matrace, kterou server v titulku označil za „promočenou“. Přesto za ní Prachařová požadovala 500 korun. To ovšem ještě netušila, jak moc se přepočítala.

Pohovka si vysloužila velkou pozornost, ovšem nikoliv od zájemců o její koupi, ale od dalších maminek, které nedokázaly pochopit, jak se může Agáta vůbec snažit něco takového prodat. Ona sama to nakonec brzy pochopila a inzerát stáhla, ovšem veškeré stopy se jí smazat nepodařilo.

Když si redakce Expresu, která disponuje screenshotem Agátina příspěvku z facebookové stránky, chtěla ověřit jeho pravost přímo u Prachařové, odpovědi se nedočkala. Modelka a moderátorka se nejspíš stydí a o celé záležitosti nemá zájem mluvit.

Témata: Agáta Hanychová