StarDance v KŘEČI? Vyhazov tanečníků... Onder promluvil

Jan Onder (tanečník) 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. července 2019 13:36 | Aktualizováno: 23. července 2019 18:53

Vyhazov dlouholetých tanečníků ze soutěže StarDance vnímali někteří lidé jako osobní mstu jejich kolegy Jana Ondera, který dnes zodpovídá za přípravu show. Onder se proto rozhodl uvést vše na pravou míru.

Tvůrci taneční show StarDance šokovali před podzimní jubilejní desátou řadou televizní diváky, když oznámili, že zcela obmění sestavu profesionálních tanečníků, ze kterých se pomalu ale jistě stávali rovněž celebrity s vlastní fanouškovskou základnou. Jenže Marka Dědíka nebo Veroniky Lálové se letos prostě nedočkáme.

Za rošádu je zodpovědný jeden z někdejších tanečních partnerů známých tváří Jan Onder, který se na přípravě soutěže podílí, a tak se logicky nevyhne otázkám na ožehavé téma. Onder připomíná, že v prvních ročnících byla obměna celého týmu běžná kvůli nové dynamice. „O to se pokouším teď nejen já, ale celý tým,“ svěřil se Expresu.

Přesto se vyrojily spekulace, že jde z jeho strany o osobní pomstu některým úspěšným tanečníkům. „Tomu se musím smát. Já totiž nejsem jediný, kdo o tom rozhodoval, to prochází určitým procesem a opravdu nemám poslední slovo, takže se fakt nemstím,“ dodal tanečník a choreograf.

O tom, že mu to minimálně někteří nemají za zlé, svědčí i jeho instagramový profil, kde mu třeba vítězka čtvrté a účastnice zatím poslední, deváté řady Alice Stodůlková poslala do komentářů zelený čtyřlístek, aby mu popřála hodně štěstí při organizaci letošního ročníku.

Desátá StarDance vypukne na podzim a o titul krále nebo královny tanečního parketu se utkají herci Veronika Kubařová, Miroslav Hanuš a Matouš Ruml, biatlonistka Gabriela Koukalová, písničkář Xindl X, youtuber Karel Kovář alias Kovy, moderátorka Nora Fridrichová, zpěvačka Tonya Graves, spisovatelka Radka Třeštíková a rybář Jakub Vágner.

Témata: Jan Onder (tanečník) StarDance