Agáta mlčí, Jakub Prachař létá v oblacích: Věděl, že se tohle stane!

Jakub Prachař má nové tetování 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. července 2019 12:56 | Aktualizováno: 22. července 2019 22:35

Manželé Prachařovi se obrnili trpělivostí a hradbou mlčení ohledně detailů jejich vztahu, ale Jakub se přesto o uplynulém víkendu ozval s něčím, co měl na srdci. Odjakživa prý totiž věděl, že jedna věc se prostě musí stát.

Minulý týden byli manželé Prachařovi přistiženi, jak se k sobě mají na dovolené v Itálii, přesto dále hrají s médii hru a odmítají cokoliv o současném stavu jejich vztahu prozradit. Zatímco u Jakuba se tomu nikdo nediví, u jindy upovídané Agáty je to překvapení. „Fakt k tomu neřeknu vůbec nic,“ sdělila Blesku.

Její manžel oproti ní není moc aktivní ani na sociálních sítích. Naposledy se ozval předminulý pátek z letištního baru, když byl na cestě na jih Evropy, kam s Agátou vyrazili každý zvlášť s několikadenním odstupem od sebe. O uplynulém víkendu už se ale prostřednictvím instagramového profilu ozval zase z Prahy.

Na sobotu totiž připadalo výročí přistání Apolla 11 na Měsíci, od kterého uplynulo už 50 let. Při té příležitosti proběhl na Žižkovské věži unikátní videomapping, který vysílač na několik minut proměnil na raketu. Prachař si to evidentně nenechal ujít.

„Dream came true (splněný sen – pozn. red.). Už jako dítě jsem věděl, že jednou Češi vzlétnou do kosmu. Bude to loď naivní, z papíru, herkulesa, merkuru a balzy. No a je to tady. See you moon,“ okomentoval porotce Talentu záběry, na kterých je spektakulární show vidět.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jakub Prachar (@jakub_prachar), Čec 19, 2019 v 2:11 PDT

Prachař zkrátka na sociálních sítích nic ze svého soukromí prozrazovat nechce, a tak jedinou indicií o tom, jak se mezi ním a Agátou věci mají, je svědectví osoby, která je potkala v Itálii. Podle ní to na rozvod rozhodně nevypadá.

Témata: Jakub Prachař