Tomáš Plekanec a velké oznámení: Stěhování do Brna POTVRZENO!

Tomáš Plekanec 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. července 2019 11:35

Hokejista Tomáš Plekanec dnes vyrukoval s velkým oznámením, jeho stěhování do Brna je potvrzeno. Bývalý reprezentační kapitán se totiž vrací do tamní Komety, kde odehraje celý nadcházející ročník.

Spekulace o stěhování do Brna se v médiích objevily už v minulém týdnu. Tehdy tenistka Lucie Šafářová zveřejnila záběry ze své vily v brněnské Líšni, které naznačovaly, že se tam partneři a nastávající rodiče snaží zabydlet. Plekanec totiž na videu montoval regály, za což jej Lucie odměnila pivem a večeří.

I když šlo na začátek jen o domněnku, nakonec se ukazuje, že nejspíš pravdivou. Dnes totiž Plekanec oznámil, že příští extraligový ročník odehraje v brněnské Kometě, stěhování do jihomoravské metropole by tedy logicky dávalo smysl.

„V první řadě rozhodl zájem Brna a zájem Komety. V loňské sezóně jsem zde strávil měsíc, věděl jsem tedy, do čeho jdu, jak organizace funguje, jaká je kabina,“ vysvětlil bývalý reprezentační kapitán své rozhodnutí na klubovém webu. Faktorem však určitě byla i Šafářová, která se ve městě narodila.

Plekanec také přiznal, že ač v Brně působil jen krátce v uplynulé sezóně, už se zde svým způsobem zabydlel. „Už se v Brně lépe orientuji, než když jsem zde byl minulou sezónu. Je to hezké město s výborným zázemím pro lední hokej,“ nechal se slyšet.

Hokejista odmítl nabídky z ciziny i od dobrého kamaráda Jaromíra Jágra, který si moc přál, aby pokračoval v dresu Kladna. Plekanec se rozhodl kvůli rodině zůstat v Česku, ale nejspíš i kvůli partnerce Šafářové nakonec zvolil brněnskou adresu.

Témata: Tomáš Plekanec