Krásná Anna Slováčková: Svatba na spadnutí?

Anna Slováčková 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. července 2019 10:25

Anna Slováčková se bude brzy vdávat? Herečka, moderátorka a zpěvačka sem pochlubila tím, že o víkendu na svatbě chytila kytici! A to podle pověry znamená jediné - i ji už velmi brzy čeká veselka! A nápadníci se jí dokonce sami nabízí!

Anička se o víkendu zúčastnila svatby svých kamarádů. Na instagramu se pochlubila hned několika fotkami.

„Tak jsme se dneska sešli s pár blízkými na krásné události... Svatbě našich dvou přátel.. No jo.. Už se začínají vdávat naší spolužáci a kamarádi.... Už to máme taky za pár,“ posteskla si herečka a zpěvačka v jedné osobě.

Chtěla tím snad říci, že se blíží i její velký den?: Možná! Na veselce se totiž s dalšími svobodnými dívkami účastnila chytání svatební kytice – a byla úspěšná! „Tak uvidíme, co bude za rok a taky kdo si mě vůbec bude chtít vzít,“ směje se krásná Anička.

O nápadníky podle všeho nebude mít nouzi! Její fanoušci se hned začali nabízet! „Já jsem volnej,“ napsal jí Lukáš. „Kdyby mi bylo míň a byl jsem volnej taky bych se hlásil. Jinak Aničko na toho správného chlapa se vyplatí počkat. Času dost,“ přidal se další z příznivců Anny Slováčkové.

„Rád si tě vezmu,“ nabízí se další. „Bych se kdyžtak "obětoval",“ zařadil se do dlouhé fronty další z ochotných nápadníků!

Témata: Anna Slováčková svatba