Přísná Kopřivová vzkazuje svému Mírovi: Makej, nebo…

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. července 2019 10:54

Model Miroslav Dubovický se připravuje na šampionát v kickboxu, rád by se totiž konečně stal mistrem světa. S přípravou mu pomáhá i jeho partnerka, modelka Veronika Kopřivová, která je na svého milého pěkně přísná.

Veronika Kopřivová si zkrátka potrpí na sportovce. Po rozchodu s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem se totiž dala dohromady s modelem Miroslavem Dubovickým, který se ovšem také touží stát mistrem světa v kickboxu. Jak se oba partneři pochlubili na sociálních sítích, trénink na šampionát je tedy pořádná dřina.

Dubovický sdílel na Instagramu záběry, na kterých boxuje do pytle, zatímco na něm modelka visí jako zátěž. „Žádná příprava není jednoduchá… vždy mám pocit, že mi někdo leží na zádech,“ svěřil se Míra. „Musí makat… s 55kilovým „závažím“ na zádech. Jsem trochu přísná no,“ dodala o pár chvil později Kopřivová.

I ona si drsný bojový sport, v němž jsou povoleny údery rukama i nohama, vyzkoušela a Míra jí ochotně dělal sparingpartnera. „Nejšikovnější,“ chválil Veroniku na sociální síti, pak už se ale opět soustředil sám na sebe a vlastní přípravu.

Jeho vášeň pro kickbox vyšla najevo prakticky hned poté, co se začalo spekulovat o jeho vztahu s Kopřivovou. Zatímco o ní zprvu moc mluvit nechtěl, téma bojového sportu mu problém nedělalo. „Chci se stát mistrem světa. Chyběl mi už dvakrát kousek, ale teď věřím, že to dokážu,“ řekl před časem eXtra.cz.

Tehdy se nechal Dubovický slyšet, že do boje půjde s o to větší motivací, že se po něm vozí lidé, kteří jej vůbec neznají. Snad se Míra dočká i pořádné dávky podpory od Kopřivové, o které se v době jejího vztahu s Jágrem tradovalo, že není zrovna dvakrát oddanou fanynkou. Ovšem jak se říká, láska hory přenáší…

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický