Lucie Vondráčková utíká před problémy? Další cesta z města!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. července 2019 9:32 | Aktualizováno: 22. července 2019 22:37

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková se nečekaně brzy po návratu z Kanady, kde prožila posledních několik let, vrací do práce. Po profesionálním focení už má totiž za sebou také první natáčení.

Jak slibovala, tak Lucie Vondráčková činí. Od jejího návratu z Kanady domů do České republiky sice ještě neuplynul ani celý měsíc, ale dvojnásobná maminka už se vrací do pracovního kolotoče, jak ostatně vzkázala fanouškům prostřednictvím svého právního zástupce už krátce po příletu do Prahy.

Nejprve se překvapivě ukázala před objektivem, když pod taktovkou fotografky Venduly Fantové absolvovala po dlouhé době opět profesionální focení. O uplynulém víkendu už ale dělala ty dvě umělecké profese, které ji proslavily nejvíce – zpěv a herectví.

Vondráčková totiž na Instagramu zveřejnila další usměvavou fotografii, která vznikla cestou z práce. „Po natáčení… Cesta z města,“ napsala ke snímku, který doplnila hashtagem „music video“. Evidentně tedy natáčela nový hudební videoklip.

Ostatně o cestě z města toho teď ví až až. Nedávno totiž vyrazila na dovolenou na jižní Moravu, jejíž valnou část trávila v přírodě, o čemž dobře svědčí její instagramový profil. Pochlubila se na něm fotkami ze slunečnicového pole, od táboráku či z výšlapu na Pálavu. Na všech snímcích přitom byla samý úsměv.

Dobrá psychická pohoda se Vondráčkové bude hodit ve složitém období, které ji bezpochyby čeká. Rozvod s hokejistou Tomášem Plekancem začnou již brzy řešit tuzemské soudy, jelikož se manželé nebyli schopni domluvit na tom, jak by mělo jejich soužití probíhat po rozpadu vztahu.

Témata: Lucie Vondráčková