Dejdar vyrazil do města ála Justin Bieber! Pak řekl, co to znamená!

Martin Dejdar 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. července 2019 8:51

Populární herec Martin Dejdar se i v 54 letech snaží držet krok s dobou. Věnuje se spravování svých účtů na sociálních sítích a dokonce se ptá dětí, jak být stále in. Naposledy proto vyrazil do města ála kanadský zpěvák Justin Bieber.

Už i herci ze starších generací pochopili, že bez profilů na sociálních sítích si dnes nové fanoušky nezískají. Třeba i čtyřiapadesátiletý Martin Dejdar je hodně aktivní na Instagramu, kde už nasbíral přes 50 tisíc sledujících. Jen za posledních několik dní zveřejnil více než desítku snímků a pravdou je, že některé z nich jsou poměrně komické.

Oblíbený herec se kupříkladu pochlubil fotografií, na které je vidět, jak si na nákup do obchodu vyrazil jen v hotelových papučích. „Tak jsem dneska vyrazil na nákup ve stylu ála Justin Bieber... Alespoň tak mi to říkali mladí,“ okomentoval první ze snímků.

Jenže jak se nakonec o pár minut později ukázalo, herec tím zachraňoval situaci. Přiznal totiž, že nešlo o záměr, ale o pouhou nešťastnou náhodu. „Akorát že u mě to nebyl styl, ale normálně jsem se zapomněl přezout,“ napsal Dejdar a dodal ještě řečnickou otázku: „Ale jestli nakonec ty nové styly takhle nevznikají?“

Mladými měl nejspíš na mysli své děti Matěje a Sáru, které má s krásnou manželkou Danielou, kterou nedávno poprvé vzal na karlovarský filmový festival. V otcových stopách už se pomalinku vydává i jeho syn, který se spolu s ním loni objevil ve filmu režiséra Tomáše Magnuska Kluci z hor.

Témata: Martin Dejdar