Tajné trápení Ondřeje Sokola: Byl to jeden z nejtragičtějších dní mého života!

Sokol, Ondřej 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. července 2019 8:21

Režisér, herec a moderátor Ondřej Sokol (47) dnes příliš neřeší, co je v módě a co ne. Nejčastěji ho tak můžete potkat v džínách a tričku. Nebylo to tak ale vždy! V mládí toužil, stejně jako jeho vrstevníci, po tom „být IN“. Jenže to se mu pořádně vymstilo!

Ondra Sokol zavzpomínal na to, co na sobe nosil v mládí. „Nosili jsme, co bylo. Já měl jedny džíny z Olomouce z Tuzexu a ty jsem si skutečně chránil. Těm když se něco stalo, tak to bylo na sebevraždu trochu,“ vypráví v rozhovoru pro idnes.cz.

Právě s džínami se pojí i jedno jeho trauma! „Můj táta, který emigroval do Kanady, mi čas od času poslal nějaké věci. Jenomže si mě bohužel pamatoval menšího, než jsem byl. Dostal jsem první levisky a byly mi o dost menší,“ vzpomíná herec.

Přesto se do nich nasoukal. Jenže to dopadlo hodně zle! „Matka mě z nich potom musela vystříhat. A já brečel, protože jsem v nich chtěl zůstat. Nešly mně vůbec dopnout, ale bylo to furt lepší, než je zničit. To byl jeden z nejtragičtějších dní mého života,“ přiznává Ondřej Sokol.

Témata: Ondřej Sokol Móda