Agáta Prachařová promluvila: O dětech řekla vše, o Jakubovi…

Agáta Prachařová 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. července 2019 8:25

Agáta Prachařová si v posledních dnech střeží soukromí, co to jde. Třeba o tom, jak to mají s manželem Jakubem, nechce říct ani slovo. Ovšem téma výchovy dětí jí evidentně nedělá žádný problém dlouze rozebírat.

O vztahu s manželem Jakubem nechce Agáta Prachařová říct vůbec nic, ale o jiných tématech s novináři klidně pár slov prohodí. Když přijde řeč na děti, bez okolků přizná, že na rozdíl od jiných žen není odpůrkyní chův. „Myslím, že to dítě máte stejně ráda, ať už pracujete a hlídá ho občas chůva, nebo ne jste pořád s ním,“ vysvětlila Blesku.

Přitom i jí osobně se stává, že si ji lidé pletou s chůvou, když vyrazí na procházku s dětmi Kryšpínem a Miou. „Když jdeme společně po ulici, vypadám jako jejich chůva. Lidi na mě koukají, jestli jsem je jako někde ukradla nebo je jenom hlídám,“ prozradila dvojnásobná maminka.

Ačkoliv tím Agáta naznačuje, že jí ratolesti nejsou moc podobné, minimálně u dcery je možné vidět, co po mámě podědila. „Ona třeba stává na zahradě a roztleskává lidi. Takže nějaké geny po mně a manželovi tam jsou,“ tvrdí Prachařová a s nadsázkou dodává: „Filozofii asi opravdu studovat nebude.“

Přestože je jejím dětem relativně málo, Agáta mnohdy naznačuje, že by bez nich jednou ráda cestovala po světě, i když do zahraničí jezdí vcelku často i nyní – jen letos byla v Izraeli a Itálii. Už dnes se na to ovšem moc těší. „Tak za dvacet let? Si pak vyrazím někam na dovolenou o holi,“ dodala se smíchem.

Témata: Agáta Hanychová