Agáta Prachařová promluvila! Přiznala zásadní věc!

Agáta Prachařová 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. července 2019 20:03 | Aktualizováno: 21. července 2019 22:34

To, že Agáta Prachařová a Jakub Prachař mezi sebou mají rozepře, není žádnou novinkou. Jak to mezi nimi ale skutečně je, to je záhadou. Nechce o tom totiž mluvit ani Jakub, ani sama Agáta.

Prachařová odmítla sdělovat o neshodách s Jakubem jakékoliv informace. Uvedla pouze, že si užívá, že jí před domem nebydlí fotografové. "Víc o tom ale rozhodně mluvit nebudu," tvrdí.

A stojí si za tím neoblomně. "Fakt k tomu neřeknu vůbec nic," řekla Blesku na další otázku ohledně jejich vztahu. Zkrátka a dobře mlč jako hrob.

Popřela ale, že by měla nějaké náročné období minimálně co se dětí týče. Naopak odjíždí na tábory, a tak si chvilku od ratolestí odpočine. Chce hodně spát a věnovat se zahrádce.

Přiznala také, že se razantně změnila. Už ji nebaví návštěvy barů a večírků, jako dříve. "Já si těch večírků a barů za život zažila tolik, že už jsem fakt nejradši na té zahradě. Možná to může znít jako nuda, ale pro mě je představa, že bych si ve volným večeru šla sednout do centra Prahy do baru, totálně vzdálená," uvedla.

Dodala, že se z ní stal trochu asociální člověk, protože si uvědomila, že po nocích v barech ji stejně nic dobrého nečeká. Už to není ta rebelka, kterou bývala dříve. "Myslím, že to je přirozenej vývoj, prostě proces stárnutí. Někdo je holt ve dvaceti rebelka a ve třiceti máma. Já jsem ráda, že jsem tu svou mama fázi mohla spojit i s prací, mám pořad o dětech, protože už by mě fakt nebavilo chodit po večírcích a ptát se celebrit, kdy si daly první pusu," vysvětlila.

Témata: Agáta Hanychová