Jágr v posteli nestojí za nic? Takhle v noci naložil Kopřivové!

Jaromír Jágr 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. července 2019 17:09 | Aktualizováno: 20. července 2019 22:07

Sportovní legenda Jaromír Jágr sice paří mezi hvězdy světového formátu, jak ale prozradila jeho expartnerka, k některým věcem se v posteli nemá. On si z toho ale těžkou hlavu nedělá, a jak mohl dokázat Veronice Kopřivové, ani jeho fanynky!

Modelka Veronika Kopřivová na sociální síti zveřejnila fotografii přímo z postele, u které chválí svého nynějšího partnera Míru. Zároveň tím ale zesměšnila Jágra, protože nepřímo napsala, co on nikdy v posteli nedokázal!

„A já myslela, že snídaně do postele neexistují,“ napsala modelka ke snímku, na kterém je patrné, že si někdo dal tu práci, aby jí po probuzení tímto způsobem překvapil. Všechno logicky nasvědčuje tomu, že to byl právě Míra.

Jágr si z toho ale těžkou hlavu nedělá, a nejen on. Ani jeho fanynky takové věci očividně netrápí. Obletovaly ho totiž celou noc ve vyhlášeném pražském One Clubu.

Krásné ženy a dívky ho ale nechaly chladným. „Vždyť jsou o třicet let mladší! Co bych s nima asi dělal?“ vysvětlil Blesku hokejista. Jedním dechem dodal, že on sám ani v současnosti nikoho nehledá.

Témata: Jaromír Jágr