ŠOKUJÍCÍ SVĚDECTVÍ! Karel Gott JE NA TOM ZLE! Loučí se...

Karel Gott 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. července 2019 15:33 | Aktualizováno: 20. července 2019 22:07

Karel Gott, který nedávno oslavil 80. narozeniny, vypadá, že se na svůj věk těší po všech peripetiích dobrému zdraví.Jak se ale ukázalo, ve skutečnosti trpí bolestmi, a zřejmě velkými!

Podle Sedmičky na tom zpěvák po zdravotní stránce není ani zdaleka tak dobře, jak se snaží na veřejnosti působit. Magazín ho totiž zastihl na pravidelné návštěvě nemocnice na pražském Karlově náměstí.

Tvrdí, že Gott nebyl schopen sám ani chodit. Řidič ho údajně musel přidržovat. "Mistr nevěděl, že ho fotografové fotí, a tak byl sám sebou. Úpěl bolestí a vůbec nevypadal dobře!" tvrdí magazín.

Podle něj se Gott ve skutečnosti loučí. Jak s fanoušky, tak s kolegy. V prvním případě o tom má vypovídat duet pro něj a jeho dceru Charlottu, protože text písně není o ničem jiném než o loučení.

Loučení se s kolegy proběhlo podle magazínu pod záštitou narozeninové oslavy. Gott se ale údajně rozhodl rozloučit i s koncertováním.

Magazín odhaduje, že jeho poslední obrovské vystoupení v životě proběhne na festivalu Benátská! s Impulsem. Zpěvák totiž špatně chodí, slyší a má problémy s pamětí, a podle magazínu bude při koncertě i sedět, protože by ho celý neustál.

Témata: Karel Gott